RIJLESS

ONZE MISSIE

Mensen veilig & bekwaam leren rijden voorhet leven

OVER ONS

Een rijschool waar u centraal staat

Rijless is een rijschool dat maximaal inzet op het aanleren van veilige en beheerste rijtechnieken en dit op een ontspannen wijze. Onze focus ligt op het aanscherpen van rijvaardigheden, het verdiepen van verkeersinzicht & stapsgewijze uitleg waarmee u zelfzeker en zelfstandig achter het stuur kruipt. Wij beseffen zeer goed dat elke bestuurder anders is en dit vraagt een begeleiding op maat. Onze ervaren instructeurs manoeuvreren u doorheen het opleidingstraject met oog voor uw individuele moeilijkheden en halen het beste van zich naar boven om u te doen slagen voor het examen.

ONZE PAKKETTEN

Voor elks wat wil

ONZE PAKKETTENVoor elks wat wils Wij bieden een brede waaier aan diensten, u kan bij ons terecht voor een begeleiding van A- Z, van theorie tot examen. We hebben onze diensten in voordelige pakketten gegoten, zowel voor de theorie als praktijk gedeelte. Dit maakt het voor u als bestuurder zeer interessant en voor ons overzichtelijk. Bekijk hieronze tarieven. Vraag zeker ook naar onze acties gaande

ONZE VOERTUIGEN

Gebruiksvriendelijk & comfortabel

Wij werken met recente voertuigen die u al het nodige comfort bieden tijdens het rijden. Onze voertuigen worden nauwkeurig geselecteerd op gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en duurzaamheid.

DE BESTE EIGENSCHAPPEN

AUTORIJSCHOOL RIJLESS stoomt je klaar voor het examen met een sterk pakket aan theorie- en praktijk lessen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je op maat en stellen je op je gemak.

sterrenbeoordeling in facebook

Ervaren instructeurs

Intensieve begeleiding

Voordelige paketten

Hoge slaagpercentage

Handgeschakelde en automatische transmissie

PHOTO GALLERY

KLAAR OM UW RIJBEWIJS TE BEHALEN?

Schrijf u nu in voor een van onze lessen en kruip binnenkort zelfzeker & zelfstandig achterhet stuur